Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες




Νέα ενημέρωση: Ένα αυτοκίνητο έπεσε σήμερα για άγνωστο λόγο πάνω σε μια ομάδα μαθητών στη βορειοανατολική Κίνα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν 18, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι μπροστά από ένα Δημοτικό σχολείο στην πόλη Χουλουντάο της επαρχίας Λιαονίγκ και ο αριθμός των θυμάτων είναι ακόμη άγνωστος, όπως μετέδωσε το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV στο μικρομπλόγκ Weibo διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενός σκουρόχρωμου σεντάν σύμφωνα με το Reuters, συνελήφθη.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια ομάδα παιδιών να ετοιμάζεται να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει από αριστερά τα παιδιά με αντίθετη κατεύθυνση από την κυκλοφορία και να πέφτει πάνω τους. Σε κάποια πλάνα διακρίνονται νεκρά παιδιά πεσμένα στο πεζοδρόμιο.

Τα τροχαία δυστυχήματα στην Κίνα λαμβάνουν συχνά άσχημες διαστάσεις. Πρόσφατα, τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα νοτιοδυτικά της χώρας από την πτώση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν μέσα σε μια λίμνη έπειτα από καυγά που ξέσπασε μεταξύ του οδηγού και μιας επιβάτιδας.

Παλαιότερη ενημέρωση: Ένα αυτοκίνητο έπεσε σήμερα για άγνωστο λόγο πάνω σε μια ομάδα μαθητών που διέσχιζε τον δρόμο, στην βορειοανατολική Κίνα, όπως προκύπτει από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι μπροστά από ένα Δημοτικό σχολείο στην πόλη Χουλουντάο της επαρχίας Λιαονίγκ και ο αριθμός των θυμάτων είναι ακόμη άγνωστος, όπως μετέδωσε το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV στο μικρομπλόγκ Weibo διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Φωτιά σε αμαξοστάσιο λεωφορείων στο Λονδίνο: Καταστράφηκαν 11 οχήματα

22/11/2018 09:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Πεκίνο, Κίνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: