Στα τελικά της προκριματικής φάσης του πινγκ πονγκ στο Ευρωπαϊκό, η Εθνική Ανδρών




Έστω κι αν συνάντησε απρόσμενες δυσκολίες, η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών έκανε απόψε το χρέος της στο Λουξεμβούργο. Επικράτησε με 3-1, εξασφάλισε θέση στην πρώτη δυάδα του 6ου γκρουπ για το στάδιο 1 των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 και κατ’ επέκταση προκρίθηκε στα τελικά της Γαλλίας.

Επίσης, με τη νέα νίκη κόντρα στο ευρωπαϊκό δουκάτο πέρασε στην κορυφή του γκρουπ έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και στο επόμενο ματς, στις 20 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο τη Ρωσία, θα επιδιώξει να τελειώσει με πρωτιά τις υποχρεώσεις της σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης.

Στο αθλητικό κέντρο του Μπέρμπουργκ το συγκρότημα του Κώστα Βατσακλή είχε σαφώς τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν έπιασε συνολικά την καλύτερη απόδοση. Είναι χαρακτηριστικό ότι αφού έκανε το 1-0 ο Ρηνιώτης στα πέντε σετ δέχτηκε την ισοφάριση με ήττα-έκπληξη του πρώτου παίκτη, του Γκιώνη. Στο 1-1 σετ βρέθηκε αργότερα και ο Σγουρόπουλος, αλλά η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην Εθνική. Με τους Ρηνιώτη, Σγουρόπουλο και Γκιώνη να έχουν από μία νίκη επιβεβαίωσε την υπεροχή της, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Λουξεμβούργο έδειξε αγωνιστική πρόοδο. Με έναν αγώνα παραπάνω από τη Ρωσία, η Ελλάδα προηγείται στο 6ο γκρουπ με 5 βαθμούς. Η Ρωσία έχει 4 σε 2 ματς και τελευταίο είναι το Λουξεμβούργο με 3 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

02/10/2018 23:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: