Σε ατμόσφαιρα Halloween με το NETFLIX μέσα από την WIND VISION: Τρομακτική σειρά




. Με τις πιο τρομακτικές σειρές και ταινίες του Netflix μέσα από την WIND VISION μπορούν να γιορτάσουν το Halloween οι λάτρεις τηλεοπτικού «τρόμου». Η συνδρομή του Netflix δίνεται δώρο για 12* μήνες με κάθε νέα συνδρομή WIND VISION, που πραγματοποιείται στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά μέχρι και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Οι εξαιρετικές επιλογές σειρών και ταινιών του Netflix υπόσχονται απρόσμενες συγκινήσεις και ρίγη φόβου στο τηλεοπτικό κοινό. «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ», «Stranger Things», «Η Νταντά», «Αιχμάλωτα Δαιμόνια», «Απόστολος», μεταφέρουν τους τηλεθεατές σε σκοτεινούς κόσμους για να ζήσουν την υπερφυσική ατμόσφαιρα από τον καναπέ τους.

Ειδικά «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» ήρθαν για να ανατρέψουν τις μέχρι τώρα προσεγγίσεις σεναρίων τρόμου. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά και σύγχρονη εκδοχή της κλασικής νουβέλας τρόμου «The Haunting of Hill House» της Shirley Jackson, που θεωρείται ως μια από τις καλύτερες ιστορίες φαντασμάτων του 20ου αιώνα. Αφηγείται την ιστορία πέντε παιδιών που μεγάλωσαν στο πιο διάσημο στοιχειωμένο σπίτι της Αμερικής. Μετά την αυτοκτονία της μικρότερης αδελφής τους, ως ενήλικές πλέον, συναντιούνται ξανά και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν φαντάσματα του παρελθόντος. Κάποια είναι απλά στο μυαλό τους και άλλα κρύβονται στις σκιές του Χιλ Χάουζ. Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να σωθεί όταν η ζωή γίνεται επικίνδυνη; Και τα 8 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στο Netflix μέσα από την WIND VISION.

Η εγγραφή στο Netflix γίνεται πλέον πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION και με δυνατότητα πληρωμής (μετά το πέρας του 12μηνου δώρου) μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το www.wind.gr/vision

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: