Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φθάνει στο Προεδρικό Μέγαρο για να για να υπογράψει Πρωτόκολλο Διαβεβαίωσης ως νέος Υπουργός Εξωτερικών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Πράσινο φως για τον προϋπολογισμό, χωρίς περικοπές στις συντάξεις, δήλωσε ο Τσίπρας

Η Κομισιόν ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό, χωρίς περικοπές στις συντάξεις. Αυτό γνωστοποίησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

«Φεύγεις σε μια ημέρα χαράς για την εξωτερική μας πολιτική», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά, «μια ημέρα χαράς», όπως είπε, «διότι όχι μόνο ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με τους γείτονες μας (σ.σ.της πΓΔΜ) που ανοίγει μια προοπτική ευημερίας και ειρήνευσης στην περιοχή μας αλλά και γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, πράγμα το οποίο ανοίγει τον δρόμο για πιο αισιόδοξες μέρες για τον ελληνικό λαό».

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Νίκο Κοτζιά για την προσφορά του και σημείωσε ότι «αυτό που μένει από τη συνεργασία μας δεν είναι μόνο η αναμφισβήτητες ικανότητές του αλλά και το πατριωτικό καθήκον που τον διακρίνει».

20/10/2018 12:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Χαμήλωσε τους τόνους του καυγά Κοτζιά-Καμμένου ο Τσίπρας: Αιχμές για τα μυστικά κονδύλια στη ΝΔ

Be the first to comment on "Πράσινο φως για τον προϋπολογισμό, χωρίς περικοπές στις συντάξεις, δήλωσε ο Τσίπρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*