“Οι παίκτες μας να νιώθουν περήφανοι” λέει ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρι Σαουθγκέιτ




Ιστορική νίκη της Αγγλίας μέσα στην Ισπανία, καθώς τα «τρία λιοντάρια», που έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση ήττας έμεναν εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης, πήραν με θριαμβευτικό τρόπο τη ρεβάνς της ήττας τους στο «Γουέμπλεϊ» (1-2) και με το τελικό 3-2 πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και ταυτόχρονα διέκοψαν το σερί των «φούριας ρόχας» στο Nations League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του: «Οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι με την απόδοσή τους. Επρεπε να δείξουν το πόσο γενναίοι είναι και τα κατάφεραν. Επαιξαν πολύ ώριμα, παρόλο που είναι νέα ομάδα. Γνωρίζαμε ότι δύσκολα θα παίρναμε αποτέλεσμα, εάν παίζαμε 90 λεπτά άμυνα. Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο πιέζει η Ισπανία. Έπρεπε να ρισκάρουμε, όμως όταν καταφέρναμε να σπάσουμε την πίεσή τους, ήμασταν απειλητικοί στην κόντρα», τόνισε σχετικά ο Σαουθγκέιτ και κατέληξε για το μέλλον της εθνικής:

«Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά που έχουμε καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Κάποιοι παίκτες, μας έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Η νοοτροπία της ομάδας ήταν εξαιρετική, τώρα μπορούν όλοι να απολαύσουν τη μεγάλη αυτή νίκη, που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα».

Αγγλική εκδίκηση σε ισπανικό έδαφος: Σκόρπισαν τους Ισπανούς με τρία γκολ στο α’ ημίχρονο

16/10/2018 11:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ. πρακτ.
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: