“Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο” λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου




Αισιόδοξος για την τύχη της ομάδας του και σίγουρος για την ανταπόκριση των παικτών του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Βίντι για την τρίτη αγωνιστική του Εuropa League.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» τόνισε μεταξύ άλλων πως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League είναι ανοιχτή, και είπε:

Για το αν αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό αναφορικά με την ψυχολογία: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Είμαστε σε πολύ καλή περίοδο με πολύ ψυχολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ήδη κερδίσει. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε δουλέψει σκληρά. Να έχουμε αφοσίωση στο παιχνίδι μας. Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Τούμπα εντός και με την ΜΠΑΤΕ εκτός. Η Βίντι έχει δείξει πολλά διαφορετικά πρόσωπα».

Για Μάτος και Βιεϊρίνια: «Ο Μάτος δεν έχει πρόβλημα. Του Βιεϊρίνια είναι διαφορετική η περίπτωση ένιωσε ενοχλήσεις και θεωρήσαμε πως δεν υπάρχει λόγος να τον πιέσουμε διότι έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας».

Για το τι περιμένει να δει από τη Βίντι: «Έχει δείξει κάποιες αδυναμίες, αλλά με την Τσέλσι ήταν πολύ συμπαγής. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό της τιμ έχει κάνει τα πλάνα του για το αυριανό ματς. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή».

Για το αν θα αγωνιστεί ο ίδιος κορμός παικτών: «Έχουμε πολλούς παίκτες που θεωρώ βασικούς. Όχι μόνο έντεκα. Για εμας το πιο βασικό είναι να αγωνίζονται οι πιο φρέσκοι ποδοσφαιριστές και την ίδια στιγμή να μη χάσουμε την ισορροπία που έχουμε στο παιχνίδι μας. Όποιος και αν είναι στον αγωνιστικό χώρο θα ξεκινήσει για να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι η Βίντι θα έρθει να παίξει επιθετικά. Θα προσπαθήσει μεν να πιέσει ψηλά, αλλά η Βίντι είναι μια ομάδα που αμύνεται σωστά και φεύγει στην αντεπίθεση. Όταν άρχισαν να πιέζουν ψηλά είχαν προβλήματα. Κάθε ομάδα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια της έχει διαφορετικούς τρόπους για να επιτεθεί».

Για το αν σκέφτεται το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Αν σκεφτούμε έτσι έχουμε συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια. Για εμάς το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο».

Για το αν πήρε όσα ήθελε από το μεγάλο ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Ναι σίγουρα!» Το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Ξέρετε κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε κάθε αγώνα και αυτό είναι φανταστικό. Κάθε παίκτης που δεν παίζει απογοητεύεται και αυτό δείχνει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση τους. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς οι προπονητές που πρέπει να βρούμε το σωστό σημείο για να κάνει… διάλειμμα ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για το ότι η Βίντι κυνηγά την πρόκριση και στο αυριανό παιχνίδι παίζει το τελευταίο της χαρτί:

«Δεν είμαι στο μυαλό των ανθρώπων της Βίντι για να ξέρω τη στρατηγική τους. Όμως είναι εμφανές ότι η Βίντι είναι μέσα στο παιχνίδι. Το είπα και πριν λίγο. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά έχουμε μια ομάδα που μπορεί να νικήσει».

O Nτιέγκο Μπίσεσβαρ

Μετά τον Ρουμάνο τεχνικό μίλησε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκ μέρους και των συμπαικτών του. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με τους Ούγγρους, το νέο συμβόλαιο, και άλλα θέματα σχετιζόμενα με την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός: Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικρατήσει της Βίντι: «Ναι το πιστεύω. Έχετε δει ότι έχουμε την απόδοση που πρέπει και κερδίζουμε. Χαιρόμαστε που παίζουμε μεταξύ μας , είμαστε σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος πρέπει να είναι φοβισμένος και όχι εμείς».

Για το αν δυο νίκες με τους Ούγγρους θα δώσουν την πρόκριση: «Πιστεύω ότι πιστεύει και ο κόουτς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν τελειώνει τίποτα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια του ομίλου. Η ομάδα μεγαλώνει σιγά – σιγά και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Αυτή όμως θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το αν ψάχνει το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ:

«Είναι καλό μιλάμε για αυτό, για αυτό μιλούσα και με την γυναίκα μου τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έχω καταφέρει να σκοράρω ακόμα, έχω δώσει ασίστ βέβαια. Ένα γκολ θα το ήθελα, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το… πλύσιμο του αυτοκινήτου του από τον Γιώργο Σαββίδη: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Λίγο οι ζάντες δεν καθαρίστηκαν καλά, αλλά ξέρω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του αυτοκινήτου. Είναι κάτι πολύ όμορφο να βλέπεις τον γιο του προέδρου να κάνει κάτι τέτοιο».

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: «Είναι ωραίο να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, να βλέπεις τους ανθρώπους στην πόλη να χαμογελούν. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς ,όλοι θέλουμε να παίζουμε . Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να είμαστε και εμείς χαρούμενη».

Για τις συζητήσεις αναφορικά με το συμβόλαιο του: «Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές, και μόνο αυτό μπορώ να πω. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ευτυχισμένος εδώ, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, η οποία είναι εδώ σήμερα μαζί μου. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι το συμβόλαιο, αλλά να παίζω και να βοηθάω την ομάδα».

“Με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ η Θεσσαλονίκη αποκτά όραμα” λέει ο Σωκράτης Φαμέλλος

24/10/2018 13:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: