“Επιτίθενται στον Μουρίνιο για τον χαρακτήρα του, μοιάζουμε σε αυτό” λέει ο Ιμπραΐμοβιτς




Σπάνια βρίσκει υποστηρικτές ο Ζοζέ Μουρίνιο και μια από αυτές τις… μετρημένες φορές συνέβη σήμερα, όταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με δηλώσεις του στο βρετανικό κανάλι Sky Sports News, εξέφρασε την στήριξή του στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ταυτίστηκε μαζί του.

Ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, με παρουσία και αυτός στο Ολντ Τράφορντ την σεζόν 2016-17, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όλοι κατακρίνουν τον Μουρίνιο και δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά λόγω του χαρακτήρα του και της συμπεριφοράς του. Είμαι κι εγώ λίγο στην ίδια κατάσταση. Επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πιστεύουμε σε κάποια πράγματα, λέμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο. Φυσικά, παίρνουμε την ευθύνη των λεγομένων μας και μας ασκείται κριτική όταν κάτι δεν πάει καλά, αλλά όταν κερδίζουμε η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Εμείς, πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε μέχρι τέλος. Αυτοί που κρίνουν, πολλές φορές υπερβάλουν, κάποιοι το κάνουν και από ζήλια και όλα αυτά είναι μέρος ενός κύκλου».

Αμέσως μετά ο Σουηδός επιθετικός πρόσθεσε: «Ο Μουρίνιο πρέπει να συνεχίσει να είναι ο ίδιος. Βρίσκεται εκεί γιατί όλα τα έκανε πάντα με τον δικό του τρόπο. Είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να αλλάξει. Είμαι κι εγώ ακριβώς το ίδιο, δεν αλλάζω για κανέναν. Όλοι εκεί έξω, που νομίζουν ότι είναι τέλειοι, έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα».

Και κατέληξε: «Ο Ζοζέ κάνει καλή δουλειά. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο, που να μπορεί να κάνει θαύματα σε μια ομάδα. Φυσικά, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μιλούν. Τώρα δεν βρίσκεται στην κορυφή, πηγαίνουν άσχημα και άλλες φορές πηγαίνουν καλύτερα. Όλο αυτό είναι μέρος της σεζόν. Η Premier League δεν είναι εύκολη κι αν κάποιος γνωρίζει πώς να κερδίζει, είναι αυτός. Όπως είπε και ο ίδιος, έχει περισσότερους τίτλους από όλους συνολικά τους άλλους προπονητές του πρωταθλήματος»!

Παραληρεί η Ολυμπίκ Μαρσέιγ για τον Κώστα Μήτρογλου: “Είναι ο Έλληνας θεός των γκολ”

18/10/2018 12:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: