“Δίκαιο το αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου” δηλώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης




Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τα συνεχόμενα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Φετφατζίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από το σημερινό παιχνίδι με στενοχώρησε πολύ η τελευταία φάση, που μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα του αγώνα. Όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορείς να πεις ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δεν αφήσαμε καν τον αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή μας. Με όλα τα προβλήματα που είχαμε πριν και κατά τη διάρκεια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τα παιδιά. Δεν είναι μόνο η σωματική, αλλά και η ψυχολογική κούραση όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ.

Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, ευκαιρία είναι τώρα να ηρεμήσουμε και με τους παίκτες που θα γυρίσουν.

Για τον Μπογέ, μίλησα με τους γιατρούς και μου είπαν ότι μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε για 15-20 λεπτά. Θέλω ο κόσμος να σταθεί κοντά ατομικά στους παίκτες. Κάποια παιδιά ανήκουν στην ΑΕΚ και πρέπει να τους βοηθήσουμε.

Δεν είμαι σίγουρος αν άλλη ομάδα θα μπορούσε να ανταποκριθεί με τόσα προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν χρησιμοποίησε στην Ευρώπη κανένα από τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα.

Νομίζω πως πέρασε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων και –θεωρητικά πάντα- έχουμε πιο εύκολα ματς. Όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, ένας μικροτραυματισμός σε βγάζει εκτός προγράμματος».

07/10/2018 23:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: