“Δεν άκουσα, δεν σημαίνει διαψεύδω” λέει τώρα ο Σπίρτζης για καυγά Καμμένου-Κοτζιά στο υπουργικό




Επανήλθε ο Χρήστος Σπίρτζης στο θέμα των όσων φέρεται να είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο λέγοντας, “Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε.” ενώ κύκλοι του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, εμμένουν ότι οι επίμαχοι διάλογοι έγιναν.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε διαψεύσει νωρίτερα τα όσα κατήγγειλε περι Σόρος στο υπουργικό συμβούλιο, ο Νίκος Κοτζιάς.

Κύκλοι του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ανέφεραν πως δεν είναι πιστευτό πως κάποιοι πιθανόν να επιχειρήσουν να σβήσουν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου και υπενθύμησαν πως οι διάλογοι έγιναν ενώπιον του πρωθυπουργού.

Ποιος είναι συκοφάντης ή ποιος είναι ψεύτης αναρωτιέται το Κίνημα Αλλαγής

Ποιος είναι συκοφάντης ή ποιος είναι ψεύτης; Το ερώτημα αυτό απευθύνει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Κίνημα Αλλαγής, με σχόλιο του γραφείου Τύπου, με αφορμή τα όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ότι ειπώθηκαν στο υπουργικό Συμβούλιο για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τζώρτζ Σόρος.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει στο σχόλιό του:

«Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει δημοσίως τις καταγγελίες υπουργού (που έγιναν μέσα στο υπουργικό συμβούλιο) περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Σόρος και ο υπουργός – μαζί με το γνωστό δεκανίκι του – το αρνείται κατηγορηματικά.

Ας μας πει επιτέλους ο σιωπών πρωθυπουργός ποιος είναι συκοφάντης ή ποιος είναι ψεύτης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν μίλησα ποτέ στο υπουργικό για 50 εκατ. του Σόρος προς την κυβέρνηση, τονίζει ο Καμμένος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: