Μετά το κλείσιμο του MEGA, “ενώνονται” Star (Βαρδινογιάννης) και Alpha (Κοντομηνάς)




Τη συνεργασία των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star αναμένεται να ανακοινώσουν οι διοικήσεις των δύο καναλιών το απόγευμα της Τρίτης, γράφει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

  • Η συμφωνία, ενώ αναμενόταν να γίνει σε ορίζοντα δύο ετών, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, διότι ακολούθησε το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, στο οποίο ο Όμιλος Βαρδινογιάννη ήταν μεγαλομέτοχος. Ακόμα και σήμερα προκαλεί απορίες η απόφαση των μετόχων του Μεγάλου Καναλιού να το κλείσουν, και να αφήσουν απλήρωτους και άνεργους τους εργαζομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ποσοστό τουλάχιστον 50% της μετοχικής σύνθεσης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αναμένεται να εξαγοραστεί από την Motor Oil ή από άλλη θυγατρική της εταιρεία.

Η στρατηγική συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με το κανάλι Star πρόκειται να γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση που προβλέπεται να δοθεί στη δημοσιότητα περίπου στις 17:30, δηλαδή μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star δεν διευκρινίζουν αν η συνεργασία των δύο καναλιών θα αφορά μόνο διοικητικές υπηρεσίες και θέματα ή θα επεκταθεί στο ενημερωτικό πεδίο αλλά και στο εκπεμπόμενο πρόγραμμα.

Σταθερά πρώτος ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: Ξεπέρασε χθες το 24%

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: