Κομβικό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Στόχος η δεύτερη θέση στον όμιλο




Το 14ο φετινό παιχνίδι που δίνει αύριο (4/10) ο ΠΑΟΚ στο Μπορίσοφ της Λευκορωσίας, θα κρίνει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή φετινή προοπτική του για την συνέχεια του στο Europa League.

Μια νίκη θα τον ξαναφέρει στο προσκήνιο για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στον 12ο όμιλο εκεί όπου η Τσέλσι φαίνεται να καπαρώνει από την κλήρωση κι όλας την πρωτιά. Μια ήττα όμως από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα τον απομακρύνει θεαματικά δεδομένου πως η Λευκορωσική ομάδα έχει ήδη μια εκτός έδρας νίκη στη Βουδαπέστη απέναντι στην Βίντι.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά στο Μινσκ αλλά δεν ξέρει τι δυσκολίες θα συναντήσει από την ΜΠΑΤΕ. Οι γηπεδούχοι, δεν είναι αμελητέα δύναμη και το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το πρωτάθλημα στη χώρα τους, φανερώνει μια δυναμική που δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ.

Οι θεσσαλονικείς ήρθαν με υψηλό ηθικό αλλά και κουρασμένους παίκτες κάτι που δεν είναι βέβαιο πως θα λειτουργήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ραζβάν Λουτσεσκου θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και γεγονός είναι πως μερικοί θέλουν ξεκούραση.

Οπως πάντως έδειξε και με τις τοποθετήσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός προτίθεται να παίξει με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ ή Σάκχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Μπίσεσβαρ ή Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Η ΜΠΑΤΕ προπονηθηκε νωρίς στο γήπεδο της και τώρα περιμένει τον ΠΑΟΚ για να αξιοποιήσει την έδρα της και την δική της αγωνιστική δυναμική. Αν πετύχει το 2 στα 2, τότε θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για τον στόχο της να μπει στην προνομιούχο δυάδα της κορυφής. Ομως δεν είναι εύκολο να το πετύχει απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο και με πλήθος επιλογών ΠΑΟΚ. Η Λευκορωσική ομάδα, “τρέχει” ένα ασταμάτητο σερί με 5 διαδοχικές νίκες, και θα παραταχθεί πιθανότατα με τους: Σερμπίστσκι, Ρίος, Πολιακόφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Μπάχα, Γιαμπλόνσκι, Ντράγουν, Ιβανιτς, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς. Ο τεχνικός της Αλεξέϊ Μπάχα, από τους νεότερους στον χώρο, 37 ετών φιλοδοξεί να φτάσει την ομάδα του ως το τέλος με επιτυχία.

Τηλεόραση: Cosmote 3 (22.00)

Διαιτητής: Σέργκεν Χόφερ (Αυστριακός)

Θερμοκρασία: 7 C.

Γήπεδο: Μπορίσφο Αρενα.

03/10/2018 21:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντίνου Καραμητρούση
Μινσκ, Λευκορωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: