Η νέα εποχή στα καταστήματα Nova τώρα και στη Θεσσαλονίκη: Έγιναν τα εγκαίνια




Η Nova ο κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας εγκαινίασε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το νέο της Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (Π. Μελά 37). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, συνεργάτες και φίλοι που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα μοναδική εμπειρία πελάτη που προσφέρει το ολοκαίνουργιο περιβάλλον των καταστημάτων Nova.

Με τη σταδιακή αναδιαμόρφωση των καταστημάτων της που ξεκίνησε από την Αθήνα και τώρα επεκτάθηκε και στην Θεσσαλονίκη, η Nova δημιουργεί χώρους γεμάτους ψυχαγωγία, επικοινωνία, τεχνολογία και άνεση, με σκοπό τη λειτουργικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η είσοδος του καταστήματος είναι σχεδιασμένη ώστε να θυμίζει, μια πύλη που σε βάζει στον μαγικό κόσμο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας. Στο εσωτερικό του καταστήματος μια γιγάντια οθόνη «ταξιδεύει» τους επισκέπτες στο πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο της Nova με εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργικοί χώροι προσωπικής εξυπηρέτησης, επίδειξης του περιεχομένου καθώς και  ξεχωριστός χώρος εξυπηρέτησης των εταιρικών πελατών. Παράλληλα, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με tablet που παίζει παιδικά και μπορούν οι μικροί φίλοι της Nova να απασχολούνται κατά την διάρκεια εξυπηρέτησης των γονιών τους.

Η μοντέρνα επίπλωση, τα λιτά χρώματα, ο διακριτικός φωτισμός, και ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, συνθέτουν ένα οικείο σκηνικό όπου η κάθε οικογένεια μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο για ψυχαγωγία και επικοινωνία, αλλά και για την κάλυψη αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από τις υπηρεσίες Nova Energy.

Ο κ. Διονύσης Τσίτος, Retail Commercial Executive Director της Forthnet ανέφερε: «Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην κάλυψη των αναγκών της ελληνικής οικογένειας για ψυχαγωγία και επικοινωνία, καθώς στη Nova ξέρουμε τι θέλουν οι συνδρομητές μας. Ο επισκέπτης των καταστημάτων μας είναι στο κέντρο της προσοχής μας και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στην αρχιτεκτονική και τον εξοπλισμό τους, με σκοπό να του προσφέρουμε ένα σύνολο λύσεων για να ζει καλύτερα o ίδιος και η οικογένειά του».

Στη Nova ξέρουμε τι θέλεις! Έναν ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας!

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: