Η κυβέρνηση δεν πήρε χρήματα από τον Σόρος λέει ο Καμμενος: Δεν θα ασχοληθώ ξανά με Κοτζιά (βίντεο)




Διέψευσε τα περι χρημάτων στην κυβέρνηση από τον Σόρος ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Star και δήλωσε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον Νίκο Κοτζιά.

«Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση» διευκρινίζει ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσθέτει: «Όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Κάτιας Μακρή, ότι τα επιχειρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί όχι μόνο η αντιπολίτευση αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος και δημοσιοποίησε τους διαλόγους, ο κ. Καμμένος απαντά: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Με πληροφορίες από STAR

“Δεν άκουσα, δεν σημαίνει διαψεύδω” λέει τώρα ο Σπίρτζης για καυγά Καμμένου-Κοτζιά στο υπουργικό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: