Για νέο μαύρο στην ΕΡΤ με μηχανισμούς παραδιοίκησης και ημέτερους κάνει λόγο το ΠΟΤΑΜΙ




Για οργανωμένα συμφέροντα που έχουν μετατραπεί σε κέντρο παραδιοίκησης της ΕΡΤ κάνει λόγο το ΠΟΤΑΜΙ με ανακοίνωση, μετά και τις καταγγελίες στελεχών της κρατικής τηλεόρασης.

“Την αρχή έκανε ο Νίκος Μιχαλίτσης Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της ΕΡΤ που στην παραίτηση του μίλησε για «μηχανισμούς παραδιοίκησης με ποικίλα κέντρα ανεύθυνης εξουσίας, όπου κύριο ρόλο διαδραματίζουν οι εκπρόσωποι ενός λούμπεν πελατειακού “συνδικαλισμού” (…)». αναφέρει το ΠΟΤΑΜΙ.

“Τον Σεπτέμβριο είχαμε τις καταγγελίες του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Γιώργου Θαλασσινού: «Οδηγούμαστε σε μία ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές και η ομήγυρις δεν εργάζεται, αλλά διοικεί, οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά ‘’μπάρμπα στην Κορώνη’’ (….)».

Τώρα είναι ο Σπύρος Κρίμπαλης Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος που, στην ανοιχτή του επιστολή προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, αποκαλύπτει:

Απαξίωση των οργανικών δομών της εταιρείας και υποκατάστασή τους από πλήρως ελεγχόμενες επιτροπές.

Τοποθέτηση ημετέρων στις θέσεις γενικών διευθυντών, διευθυντών και προϊσταμένων ενάντια σε κάθε έννοια αξιοκρατίας και αποτελεσματικότητας.

Παράδοση της ΕΡΤ στη «λαίλαπα Καλφαγιάννη» κατά τρόπο που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Μόνο οι εκλεκτοί της φατρίας παίρνουν εκπομπές.

Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τις καταγγελίες καταπέλτη του κ.Κρίμπαλη και κανείς κυβερνητικός δεν έχει απαντήσει. Και τι να πει; Τα sos που εκπέμπονται από την Μεσογείων – από όσους τολμούν και μιλούν – δείχνουν ότι η ΕΡΤ καλύπτεται σιγά σιγά από ένα νέο μαύρο. Το προηγούμενο μαύρο ήταν ξαφνικό και ως εκ τούτου άμεσα αντιληπτό. Το νέο μαύρο είναι ένας αργός εφιάλτης. Όλες οι παθογένειες του παρελθόντος μαζεμένες και πολλαπλασιασμένες.

Μόνη λύση είναι μια νέα διοίκηση στην ΕΡΤ επιλεγμένη με αξιοκρατικά κριτήρια πέρα από τις κομματικές λίστες και ορέξεις.

Α! Και να κοπούν οι τηλεφωνικές γραμμές που συνδέουν την δημόσια τηλεόραση με τα γραφεία των κομμάτων και τα γραφεία των υπουργών.” καταλήγεςι η ανακοίνωση.

07/10/2018 09:55

Ιστορική τομή οι τηλεοπτικές άδειες είπε ο Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του MEGA (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: