Έτοιμη να καταθέσει έφεση στην Super League η ΑΕΚ, ενώ πλησιάζει ο αγώνας με την Μπάγερν




Εντός της ημέρας θα καταθέσει η ΑΕΚ την έφεση κατά της ποινής (-3 βαθμοί και 2 αγωνιστικές τιμωρία έδρας) που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά, το κείμενο ήταν έτοιμο από το βράδυ της Παρασκευής, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ δούλεψε πάνω σε αυτό το Σαββατοκύριακο και τώρα γίνεται το τελευταίο «χτένισμα» πριν από την αποστολή του στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ανεβαίνει το θερμόμετρο σε όλα τα επίπεδα, ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν, την προσεχή Τρίτη (23/10) για την 3η αγωνιστική του Champions League. Γίνονται προσπάθειες ώστε να αρχίσει από σήμερα η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων και το πιθανότερο είναι να ισχύσουν οι ίδιες τιμές με το ματς εναντίον της Μπενφίκα, ίσως και ακόμα χαμηλότερες. Παρά το μεγαλύτερο εμπορικό όνομα του αντιπάλου, για την ΑΕΚ μετράει περισσότερο ότι είναι το μεγαλύτερο ματς της σεζόν, η ώρα έναρξης (19.55) ευνοεί και τις οικογένειες και την επαρχία, έτσι στόχος είναι να διευκολυνθεί ο κόσμος και να έρθει μαζικά στο ΟΑΚΑ.

Πέραν όμως των εισιτηρίων, οι ρυθμοί ενόψει της άφιξης των Βαυαρών είναι… τρελοί. Αύριο έρχεται κλιμάκιο της Μπάγερν στην Αθήνα για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ήδη πάρει όλα τα εισιτήρια που δικαιούνται στις Θύρες 20-22 (περίπου 3.000), ενώ θα διαθέσουν και περίπου 350 για τους χορηγούς τους. Στην Αθήνα θα στείλουν το πούλμαν και το βαν της ομάδας, φέρνουν ακόμα και τον Μπέρνι τη μασκότ! Τέσσερις γερμανικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν ήδη διαπιστευθεί, ενώ η τηλεόρασή τους ετοιμάζεται για… απόβαση στο ΟΑΚΑ αφού θα κάνει τη δική της παραγωγή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της έχει ετοιμάσει ειδικό booklet με την παρουσίαση του ΟΑΚΑ και όλων των επιμέρους θεμάτων του αγώνα προκειμένου να έχουν οι άνθρωποι της Μπάγερν όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, από ασφάλεια, εισιτήρια, θέσεις στο ΟΑΚΑ, δημοσιογραφικά, υπηρεσίες Τύπου και όλα τα σχετικά. Για τους επισήμους της Μπάγερν θα παραχωρηθεί η σουίτα της διοίκησης της ΑΕΚ.

Οι Βαυαροί ζήτησαν, επίσης, τις εγκαταστάσεις των Σπατών για ξεμούδιασμα την ημέρα του αγώνα και ίσως τις χρησιμοποιήσουν και την επομένη για αποκατάσταση πριν αναχωρήσουν για το Μόναχο.

15/10/2018 11:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: