Έληξε με επιτυχία η κατάσταση ομηρίας μίας γυναίκας στον κεντρικό σταθμό τρένων της Κολωνίας




Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο που κρατούσε μια όμηρο στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και απελευθέρωσε την όμηρο, ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του Twitter.

«Ο ύποπτος βρίσκεται υπό έλεγχο», ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Κολωνίας. «Μια γυναίκα όμηρος έχει υποστεί ελαφρά τραύματα και περιθάλπεται».

Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση του σιδηροδρομικού σταθμού της Κολωνίας και έστειλε εκεί ειδικές δυνάμεις μετά τη σύλληψη ως ομήρου μιας νεαρής γυναίκας από έναν άνδρα μέσα σe φαρμακείο, για άγνωστους λόγους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας «εισέβαλε μέσα σ’ αυτό το φαρμακείο και συνέλαβε όμηρο αυτή τη γυναίκα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο διαρκούς ενημέρωσης n-tv.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε επαφή με τον δράστη: «Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τι θέλει και αν είναι οπλισμένος», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός είχε κλείσει για τους επιβάτες και η σιδηροδρομική κυκλοφορία είχε διακοπεί για προληπτικούς λόγους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός στην αστυνομία της Κολωνίας: Πληροφορίες για μια γυναίκα όμηρο σε κατάστημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: