Ατρόμητος ήταν στο Περιστέρι και παραμένει στην κορυφή μετά και το γκολ στον ΠΑΣ Γιάννινα




Την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που τον διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης στη Super League σημείωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Στον αγώνα της 6ης ημέρας οι γηπεδούχοι επικράτησαν του αντιπάλου τους χάρη σε τέρμα του κορυφαίου σκόρερ τους, Κουλούρη στο 38΄ και παρέμειναν στην 1η θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ υπέστη την 4η ήττα του.

Αναγνωριστικό παιγνίδι είχαμε στα πρώτα λεπτά με τον Σάκιτς του Ατρομήτου στο 20΄ να κάνει το πρώτο καλό σουτ που έφυγε άουτ και τον ΠΑΣ να ανταποδίδει στο 23΄, όταν σουτ του Μυστακίδη μέσα από την περιοχή έκοψε με τάκλιν ο Γιαννούλης. Νωρίτερα στο 12΄, ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ξύδα, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση.

Στο τελευταίο τέταρτο του Α΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ. Σκόρερ ο Κουλούρης στο 38΄ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ, που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Βελλίδης. Ο παίκτης του Ατρομήτου έφθασε τα 4 τέρματα φέτος, όσα έχει και ο Μοράρ του Παναιτωλικού.

Ο Ατρόμητος διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 2ο ημίχρονο, το οποίο αλήθεια είναι ότι δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φιλάθλους. Στο 63′ ο Μούγιακιτς δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί όμορφη μεταβίβαση του Μάνσον, αφού το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε ο Βελλίδης, που δεν γνώρισε μεγάλη πίεση στα καρέ του, αλλά ούτε και ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 83΄ σουτ του Ούμπιντες από καλή θέση, απέκρουσε με τις γροθιές και πάλι ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων.

Μετά την 4η ήττα της η ομάδα της Ηπείρου παρέμεινε στην 9η θέση με 6 βαθμούς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Κουλούρης, Μούγιακιτς / Μυστακίδης, Βιντάλ, Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Νικολιάς

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (71΄ Κιβρακίδης), Μπρούνο, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (63΄ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (46΄ Κάστρο), Σκόνδρας, Κακουμπά, Λίλα, Μυστακίδης (58′ Αθανασιάδης), Νικολιάς, Βιντάλ, Ξύδας (63΄ Κρίζμαν).

ΑΠΕ-ΜΠΕ
07/10/2018 20:58

Μέτριο θέαμα και δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ, που λύγισε την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: