Απίστευτες κατηγορίες της συζύγου του Τζόρτζ Παπαδόπουλου εναντίον της μητέρας του!




«Μέχρι τώρα, αν δεν έχετε ακούσει για τον Γιώργο Παπαδόπουλο τότε πιθανότατα ζείτε κάτω από ένα βράχο. Ο Παπαδόπουλος, πρώην μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής εξωτερικής πολιτικής για την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, πιστεύεται ότι ήταν η σπίθα που πυροδότησε την έρευνα του FBI σχετικά με τους δεσμούς του Τραμπ με τη ρωσική κυβέρνηση».

Τα παραπάνω γράφει στην ιστοσελίδα της η Hill Reporter, η οποία αποκαλύπτει τον καυγά της συζύγου του Παπαδόπουλου με τη μητέρα του.

Σημειώνει η ιστοσελίδα:

Ενώ ο Παπαδόπουλος εκτίησε ποινή διάρκειας 14 ημερών για τα ψέματα που είπε στο FBI, είναι η συζήτησή του με έναν Αυστραλό διπλωμάτη, τον Αλεξάντερ Ντάουνερ σε ένα μπαρ του Λονδίνου, που φαίνεται να είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της έρευνας του Μιούλερ σχετικά με τις ρωσικές εκλογικές παρεμβάσεις. Σε αυτό το μπαρ ο Παπαδόπουλος είπε στον Ντάουνερ ότι οι Ρώσοι είχαν επιβαρυντικά στοιχεία για τη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Γιώργος όμως δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον μέλος στην οικογένεια Παπαδόπουλου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, ο ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος Scott Steadman επεσήμανε ότι η νέα σύζυγος του Γιώργου, Σιμόνα Παπαδόπουλου, έχει πει ψέματα εκτενώς για την ηλικία της σε διάφορα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένου του διαβατηρίου της, το οποίο έχει στην κατοχή του το ABC News.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

Η Σιμόνα λέει στο Hill Reporter ότι οι πληροφορίες του Steadman ήρθαν από τη μητέρα του Γιώργου Παπαδόπουλου, την Κική” Παπαδόπουλου. Τώρα ισχυρίζεται ότι η Κική τροφοδοτεί ψευδείς πληροφορίες στον Τύπο λόγω μιας μνησικακίας που έχει εναντίον της.

  • “Δεν μπορεί να δεχτεί μια γυναίκα να της πάρει τον γιο της” και παραβιάζει όλους τους νόμους για να δώσει χώρο σε αυτή την παραφροσύνη. Κάλεσε την αστυνομία εναντίον μου τον περασμένο μήνα λέγοντας ότι έκοψα τον γιο της με ένα μαχαίρι και τον απήγαγα. Η οικογένεια του Γιώργου δεν μπορεί να αντέξει ότι είναι με μια ανεξάρτητη γυναίκα που τον υποστήριζε άνευ όρων, διότι το μόνο πράγμα που θέλουν είναι ο έλεγχος”, είπε η Σιμόνα Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια, η Σιμόνα λέει ότι περίμενε μαζί με τον Γιώργο ένα παιδί, αλλά κάτι τρομερό συνέβη. Τον Αύγουστο λέει ότι «είχε κακοποιηθεί για να χάσει ένα παιδί». Ο άνθρωπος που προκάλεσε την απώλεια αυτού του παιδιού, σύμφωνα με τη Σιμόνα Παπαδόπουλου, δεν ήταν άλλος από τη μητέρα του Γιώργου, την Κίκη.

Το Hill Reporter προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Κική Παπαδόπουλου, αλλά δεν έγινε κατορθωτό. Η Σιμόνα περιέγραψε τη δική της εκδοχή για το τι έκανε η Κική προκειμένου να την κάνει να αποβάλει. Αποδεχτήκαμε, όμως, το αίτημα της να μην δημοσιοποιήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η Σιμόνα ισχυρίζεται ότι δεν κινήθηκε νομικά εναντίον της Κίκης Παπαδόπουλου, διότι το φερόμενο έγκλημα έλαβε χώρα εν μέσω της δίκης του Γιώργου.

Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε εάν κάποιος από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι στην πραγματικότητα ακριβής, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

Όσο για το όλο ζήτημα με την ηλικία της, φαίνεται ότι η Σιμόνα έλεγε ψέματα αρκετές φορές για το πόσο χρονών είναι. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι η ηλικία της είναι 37 βάσει της ιταλικής ταυτότητας που μας έδωσε.

Ενώ το ψέμα για την ηλικία ενός ατόμου στα μέσα ενημέρωσης ασφαλώς δεν αποτελεί έγκλημα, αν το διαβατήριο που υποστηρίζει το ABC news, έχει στην πραγματικότητα διαφορετική ηλικία (34), τότε έχουμε εισέλθει στη σφαίρα της απάτης και της πλαστογραφίας. Αλλά αυτό γεννά μια άλλη ερώτηση. Εάν έχει χρησιμοποιήσει πλαστό διαβατήριο, ποιος ήταν ο σκοπός του και γιατί δεν έχει κάνει κάτι ακόμα το FBI ή η ομάδα του Μιούλερ;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν λίγες εικασίες σχετικά με το αν θα ήταν πιθανό η Σιμόνα Παπαδοπούλου να είναι κάποια κατάσκοπος.

Ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, η USA Today δημοσίευσε ένα βίντεο τον Ιούλιο, όπου ένας δημοσιογράφος του Associated Press της θέτει ερωτήσεις για τις φήμες ότι μπορεί να είναι κατάσκοπος. Αυτές οι εικασίες έχουν αυξηθεί μετά την εμφάνιση των αναφορών για τις αποκλίσεις της ηλικίας της.

Όταν η HillωReporter ζήτησε από τη Σιμόνα να εξηγήσει τις διαφορές στην ηλικία στο διαβατήριό της (34) σε σύγκριση με την ηλικία στην ιταλική ταυτότητά της (37), ήταν αυτή, και όχι εμείς, που ανέφερε τους κατασκοπευτικούς ισχυρισμούς με μια δόση ειρωνείας.

  • «Είμαι ψεύτρα και κατάσκοπος! Είπα ψέματα για την ηλικία μου που είναι 43 και κατασκοπεύω συνεχώς το τηλέφωνο του άντρα μου… Έκτακτη είδηση… γράψε το… Δεν θα μπορούσα να ενδιαφέρομαι λιγότερο για μια ανόητη εκστρατεία σχετικά με την ηλικία μου».

Ανεξάρτητα από το αν η ηλικία έχει σημασία, αν είπε ψέματα για την ηλικία της στο διαβατήριο ή αν το διαβατήριο είναι πλαστό, αυτό εγείρει μια σειρά από άλλα θέματα.

Ένα πράγμα, όμως, είναι σίγουρο. Η Σιμόνα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν θα φύγουν σύντομα από το προσκήνιο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος λέει στο Hill Reporter ότι γράφει ένα βιβλίο…

Δίωξη ασκήθηκε σε Ρωσίδα στις ΗΠΑ, με την κατηγορία συνωμοσίας για παρέμβαση στις εκλογές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: