Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: Θέλω να βρω το παιδί μου, λέει η μητέρα του




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: HELLAS JOURNAL

Έξι ολόκληρα χρόνια η κυρία Βαρβάρα θεοδωράκη, ψάχνει να βρει το παιδί της, το μονάκριβο γιο της, Μάριο Παπαγεωργίου, που αγνοείται από τις 9 Αυγούστου 2012 και την επόμενη ακριβώς μέρα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Μάριος έκτοτε εξαφανίστηκε και η σορός του αγνοείται. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, τον Οκτώβριο του 2012 ενώ λίγους μήνες αργότερα με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων αλλά και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό που κρυβόταν στο πορτ παγκάζ του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Στην υπόθεση ενεπλάκη, ένας 73 χρόνος, οικογενειακός φίλος, στον οποίο η μητέρα είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της κυρίας Θεοδωράκη στην ιστοσελίδα μας, ο Μάριος τον αγαπούσε πολύ, έπεισε τη μητέρα να μην ειδοποιήσει τις αρχές κι ότι ο ίδιος θα αναλάμβανε την υπόθεση. Στην πορεία, αποδείχθηκε ότι ο οικογενειακός «φίλος» δεν ήταν άλλος, από τον εγκέφαλο της υπόθεσης, όπου σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 23 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης. Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγος του η οποία, έχει καταδικαστεί για 18 έτη κάθειρξη για αρπαγή, απλή συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης, συμμορία. Στη δίκη κατηγορούνται άλλα πέντε πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

Η συνέχεια της δίκης, σε δεύτερο βαθμό, έχει καταλήξει ένα σήριαλ, που συνεχίζεται αλλά παράλληλα διακόπτεται συνεχώς… Σήμερα, ενώ όλοι αναμέναμε τη συνέχεια της πολύκροτης δίκης, υπήρξε αναβολή από την έδρα για πρώτη φορά και η συνέχεια θα δοθεί στις 12 Νοεμβρίου 2018. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, με σπαραγμό ψυχής μας είπε: « Θέλω να βρω το παιδί μου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το που είναι το παιδί μου. Ας με βοηθήσει κάποιος. Το πρωί βρέθηκα στη δικαστική αίθουσα και μου είπαν, ότι η δίκη αναβάλλεται, αρρώστησε ένα από τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή , ότι χρειάζεται να ειπωθεί θα ειπωθεί από τον δικηγόρο μου, κύριο Νίκο Ρουσόπουλο».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: