«Ανακατασκευή της Λεωφόρου εάν δεν προχωρήσει το Athens Alive», λέει ο Γιαννακόπουλος




Πλάνο για ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έριξε στο τραπέζι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφόσον δεν προχωρήσει το σχέδιο με το Athens Alive. «Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παϊρόζ. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί.

Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με δηλώσεις την κάμερα της NOVA.

Σχετικά με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό είπε ότι «ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας», ενώ αναφερόμενος στις σχέσεις των «πρασίνων» με τη διοργανώτρια αρχή είπε ότι «έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

11/10/2018 20:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: