Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στην Κρήτη: Κατηγορούνται ως δράστες στελέχη ξενοδοχείου




Την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ενός 17χρονου σε ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη επιχειρεί να εξιχνιάσει η ασφάλεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 17χρονος, που εργαζόταν στο ξενοδοχείο επέστρεφε από τη γυμναστική του όταν δύο άτομα, το ένα εξ αυτών στέλεχος του ξενοδοχείο, τον προσκάλεσαν να πιει μαζί τους.

Όταν εκείνος αρνήθηκε οι δύο άνδρες άρχισαν να τον καθυβρίζουν χρησιμοποιώντας μάλιστα απρεπείς εκφράσεις ακόμα και για τη μητέρα του 17χρονου. Εκείνος επιχείρησε να μη δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και πήγε στο δωμάτιό του, ωστόσο οι φερόμενοι ως δράστες τον ακολούθησαν, τον έβγαλαν με τη βία από το δωμάτιο και τον ξυλοκόπησαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και τα γεννητικά όργανα.

Ο νεαρός κατάφερε να μπει αιμόφυρτος στο δωμάτιο, όπου αφού φρόντισε όπως – όπως τα τραύματά του, άλλαξε ρούχα και έφυγε από το ξενοδοχείο με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Όταν επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ έγινε αντιληπτός από τον οδηγό, ο οποίος τον έπεισε να τον πάει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 35χρονου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: