Αγανάκτηση στην ΑΕΚ για την αφαίρεση βαθμών: “Έκτρωμα” η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής




Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην ΠΑΕ ΑΕΚ η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League. Η τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές και η αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια που διαδραματίστηκαν εκτός του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ και που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν, ήταν σίγουρα κάτι που δεν περίμεναν οι “κιτρινόμαυροι” που κάνουν λόγο για απόφαση-έκτρωμα.

«Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση» είναι πρώτη αντίδραση από την ΠΑΕ.

Οι διαδικασίες για την υποβολή έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Ασφαλώς ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καλλιθέας και πριν από τον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, με τους παίκτες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι η ομάδα τους δέχτηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών για το συγκεκριμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να αναρωτιούνται μεταξύ τους μήπως πρόκειται για πλάκα.

12/10/2018 18:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: