Τούρκος βουλευτής και πρώην μοτοσικλετιστής υποκλίνεται στον Ερντογάν αλλά πουλά την Λαμποργκίνι του σε ευρώ




Αγγελία για να πουλήσει την πολύτιμη Λαμποργκίνι που είναι στο όνομα της συζύγου του, έβαλε ο βουλευτής του AKP Κενάν Σοφούογλου, προφανώς λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Τουρκία, με τις παραινέσεις του Ερντογάν για συμμόρφωση με τις οικονομικές συνθήκες. Αλλά ο βουλευτής, την πουλάει αντί 385.000 ευρώ!

Πρόκειται για τον δημοφιλή στην Τουρκία, πρώην πρωταθλητή αγωνιστικής μοτοσικλέτας Κενάν Σοφούογλου,που εξελέγη βουλευτής της επαρχίας του Σαγγάριου και ήταν πολύ γνωστός για την καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μετά από αντιδράσεις και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, όταν πήγε στην βουλή με την Λαμποργκίνι, ο Σοφούογλου, σύμφωνα με το CNN Turk αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο. Επέλεξε την ηλεκτρονική δημοπρασία και η αγγελία για την Λαμποργκίνι Aventador μπήκε σε ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο η τιμή να εκτοξευτεί στα 385.000 ευρώ, στην οποία πουλήθηκε τελικά το αυτοκίνητο, δηλαδή 2,85 εκ. τουρκικές λίρες, ωστόσο είναι αμφίβολο, εάν θα λάβει το τίμημα σε εθνικό νόμισμα όπως προστάζει ο Ερντογάν λόγω της κρίσης.

Πηγή: CNN Turk

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: