Συκοφαντική επιχείρηση με κίτρινη δημοσιογραφία χρεώνει στον Μητσοτάκη το Μέγαρο Μαξίμου




“Ηθικό αυτουργό μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας και της μαύρης προπαγάνδας”, αποκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κυβερνητικές πηγές και του καταλογίζουν “αθεράπευτη ροπή προς τον λαϊκισμό”, σχολιάζοντας τη σημερινή δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις δαπάνες στο προσφυγικό.

“Η αναπαραγωγή της συκοφαντικής αθλιότητας του «Φιλελεύθερου» από τον κ. Μητσοτάκη, απλώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την αθεράπευτη ροπή του προς τον λαϊκισμό.

Τη στιγμή που η χώρα πληρώνει από το υστέρημά της, για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη, αντί να προσφύγει στον εισαγγελέα, αν πιστεύει και στο ελάχιστο όσα ως αρχισυντάκτης μιας τοξικής εφημερίδας «αποκαλύπτει»”, επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: “Ο αρχηγός της ΝΔ είναι ηθικός αυτουργός μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας, η οποία υποβιβάζει την ενημέρωση σε συκοφαντική επιχείρηση.

Είναι όμως και ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, όσο ξεφουσκώνουν οι αυταπάτες του για τους συσχετισμούς στην κοινωνία, τόσο θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα φουσκώνει ο λαϊκισμός, το κύμα λάσπης, και η ακροδεξιά πόλωση από τον ίδιο, και την ακροδεξιά παρέα, που έχει εγκαταστήσει στην κορυφή της ΝΔ”.

ΝΔ: “Βρίσκονται σε διαρκές παραλήρημα”

«Στο Μαξίμου βρίσκονται πια σε διαρκές παραλήρημα» τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας το non paper για τη δήλωση Μητσοτάκη. Πηγές της ΝΔ προσθέτουν πως «πραγματικά αξίζει όλοι οι πολίτες να διαβάσουν το σημερινό non paper μιας non paper κυβέρνησης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
24/09/2018 19:04

Με 1,6 δισ. ευρώ έφτιαξαν τον αθλιότερο καταυλισμό, λέει για τη Μόρια ο Μητσοτάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: