Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στην Τιθορέα: Μία νεκρή και δύο τραυματίες, επιβάτες του ΙΧ




Νεότερη ενημέρωση: Μια νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε κοντά στην Τιθορέα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση στη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η αμαξοστοιχία 1511 κατευθυνόμενη από Λιανοκλάδι προς Αθήνα συγκρούστηκε με το όχημα που παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες σε ισόπεδη διάβαση.

Παλαιότερη ενημέρωση: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, πριν από λίγο (09:16), όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες σπεύδουν στο σημείο καθώς υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο ΙΧ χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη η κατάστασή τους.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

27/09/2018 09:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ του Γ. Παλαμιώτη
Λαμία, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: