Έληξε η πορεία για τον Παύλο Φύσσα από το Κερατσίνι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά (φωτό)




Έληξε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, η πορεία εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων του Πειραιά με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του άτυχου τραγουδιστή, συγκεντρώβθηκαν στην οδό Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε το 2003. Η προσέλευση ήταν συνεχής, με τους συγκεντρωμένους να κλείνουν τον δρόμο. Πολλοί ωστόσο που δεν συμμετέχουν στην πορεία, άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα του Παύλου Φύσσα, ενώ όλοι οι συγκεντρωμένοι ζητούν «να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη και να καταδικαστεί ο Γιώργος Ρουπακιάς».

Ακολούθησε αντιφασιστική πορεία με προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όπου έχουν ήδη παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τόσο στο Κερατσίνι, όσο και στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται επί ποδός περίπου 1000 αστυνομικοί, για την περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα.

Σημειώνεται πως αστυνομικοί της τροχαίας αναμένεται να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – κάτι που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε όσους θελήσουν να κινηθούν τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
18/09/2018 18:39

Τσίπρας για Παύλο Φύσσα και ιδεολογίες του μίσους: Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία από τον Ρουπακιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: