Επικράτησε ο Ατρόμητος της ΑΕΛ με 2-0: Παραιτήθηκε ο Αντωνίου μετά την ήττα




Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπρούνο στο 54′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ουγκράι στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι «βυσσινί» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χούμπτσεβ στο 70′.

Ο Ατρόμητος από το πρώτο λεπτό είχε επιβάλλει τον ρυθμό του και δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να γίνει απειλητική. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κρίστινσον, με αποτέλεσμα να «φύγει» το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη, στο 47′, η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά αλλά ο Μάντσον πήρε την «μπουκιά» από το στόμα του Λεοζίνιο και έδιωξε με προβολή σε κόρνερ. Στο 54′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από μία τυχερή φάση! Ο Γρομητσάρης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πήγε στο δοκάρι του Κρίστινσον, ο Βραζιλιάνος, όμως, με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Στο 70’ οι ισορροπίες άλλαξαν κι έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ, καθώς ο Χούμπτσεβ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο 85’ με γκολ του Ουγκράι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Κίτρινες: Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Λεοζίνιο, Χούμπτσεβ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (87΄ Νάτσο), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουγκράι, Κουλούρης (83’ Κωστόπουλος)

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρσι (46’ Λεοζίνιο), Χούμπτσεβ, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κόεφ (46’ Πίτι), Κούνιτς (80’ Μπαργκάν).


Παραιτήθηκε ο Αντωνίου από την ΑΕΛ

Το τελευταίο του παιχνίδι στο πάγκο της ΑΕΛ ήταν αυτό με τον Ατρόμητο για τον Σωτήρη Αντωνίου. Ο τεχνικός των «βυσσινί» στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε την παραίτησή του, μετά τις τρεις πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα.

«Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς με τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο», τόνισε αρχικά ο Αντωνίου και στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή του.

«Βάσει αποτελεσμάτων, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και με τραυματισμούς.»

Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία

Δεκτή έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ την παραίτηση που υπέβαλε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, πάντως, η θεσσαλική ομάδα εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, την οποία χαρακτηρίζει «εχθρική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Τι συνεργείο ήταν αυτό από την Κατερίνη; Ούτε η κυρία Κοξένογλου δεν θα σφύραγε έτσι!

Ένα οφσάιντ πέντε μέτρα μπροστά στην κυρία Κοξένογλου, ούτε μία κίτρινη στον Ατρόμητο, έξι κίτρινες σε εμάς και μία κόκκινη για μαρκάρισμα στο κόρνερ.

Στον Ατρόμητο έχουν ασυλία οι Ρισβάνης, Χατζηησαίας και τα αμυντικά χαφ. Αυτό να το προσέξουν οι επόμενοι αντίπαλοι του!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντωνίου για την προσφορά του. Εμείς θα βρούμε τον δρόμο μας.

Έχουμε παίξει στα 4 πρώτα παιχνίδια τα 3 εκτός έδρας και όλα με σημαντικούς αντιπάλους και με εχθρική διαιτησία.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σπανό για τη φιλοξενία, αλλά λόγω των Βρέσκα και Ευθυμιάδη δεν το ευχαριστηθήκαμε».

22/09/2018,
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: