Ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, συναντάται σήμερα με τους οργανωμένους γονείς




Συνάντηση με τους οργανωμένους γονείς, όλων των βαθμίδων, θα έχει σήμερα στο γραφείο του, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης.

Η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου, μετά τη χθεσινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε πως το Υπουργικό Συμβούλιο κάλεσε τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού να συναντηθεί με τους συνδέσμους των οργανωμένων γονέων με σκοπό το συντονισμό για τους τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών από την απεργία που έχουν εξαγγείλει οι εκπαιδευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις ή από άλλα μέτρα που ενδεχομένως ληφθούν έχοντας πάντοτε ως πρώτιστο γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών και ειδικότερα θέματα ασφάλειας τους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου είπε ότι πάνε στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, θα ακούσουν τι έχουν να τους πουν, θα μελετήσουν τα πάντα, αλλά πρωτίστως θα αναπτύξουν την ιδέα τους ότι πρέπει να γίνει η ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί η λύση.

Εξάλλου , ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού σε σημερινή ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook γράφει: «Δυστυχώς όσα ακούγονται από την Κυβέρνηση για δήθεν μέτρα για αντιμετώπιση της απεργίας, καταδεικνύουν τον πανικό, την απόγνωση που βρίσκονται. Όσα ακούσαμε για να επιστρατεύσουν συνταξιούχους, αδιόριστους, γονείς, κ.λπ., είναι παράνομα και ανήκουστα. Είναι επικίνδυνα και αστεία. Τα λάθη δεν διορθώνονται με χειρότερα λάθη. Ανησυχώ…Τι μπορεί να πουν εάν απεργήσουν: Οι τραπεζικοί…Οι δημόσιοι υπάλληλοι στο Υπουργείο Οικονομικών ή Εξωτερικών….Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας…Οι πιλότοι…Οι γιατροί…Οι νοσοκόμοι…Απίστευτα, ανήκουστα και πολλά άλλα που αρχίζουν με το α – στερητικό».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
14/09/2018 09:01

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: