Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Θα αναπτύξει τους έξι άξονες σχεδίου για την ανάπτυξη στη χώρα




Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται από χθες στην πόλη, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κινηθεί σε έξι άξονες, που είναι η οικονομία, οι θεσμοί, η ασφάλεια, η παιδεία, η διεθνής παρουσία της χώρας και η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Ο κύριος Μητσοτάκης αναμένεται να δεσμευθεί πως σε περίπτωση εκλογής του θα προχωρήσει σε μείωση φόρων και εισφορών αλλά και μεγάλες αλλαγές στο κράτος που με σιγουριά θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.

Ο ίδιος θα αναπτύξει το σχέδιό του για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας σε μια ΕΕ που αλλάζει συνεχώς. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το βασικό μήνυμα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ θα είναι η λέξη «Μπορούμε». Ο κύριος Μητσοτάκης, αύριο Κυριακή θα παραχωρήσει και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: