Ο έρωτας για Τραμπ και Πούτιν: Όταν ο Αβέρωφ και ο Άντρος καυγαδίζουν στα κοινωνικά δίκτυα




Ήταν απολαυστικός ο καυγάς στα κοινωνικά δίκτυα των «συνεταίρων» της φιλοτουρκικής λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας (ΔΔΟ), του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, προέδρου του φιλοδυτικού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), και του κ. Άντρου Κυπριανού, γενικού γραμματέα του φιλοσοβιετικού ΑΚΕΛ.

Ήταν φανερό, βέβαια, ότι ήταν «σικέ» αυτός καυγάς, στο πλαίσιο του σχεδίου τους να κρατούν “φυλακισμένους” στα κομματικά μαντριά τους οπαδούς τους. Ταυτόχρονα ήταν και ένας ανόητος καυγάς.

  • Ο κ. Νεοφύτου ανακάλυψε ξαφνικά την …ταχινόπιτα, ότι δηλαδή οι Ρώσοι και οι Τούρκοι είναι αδέλφια «δίδυμα», ξεχνώντας ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν και αυτός ερωτευμένος με αυτή τη «διεθνή πολιτική ιδιοφυία», τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είναι ένας εκ των πολιτικών, που ισχυριζόταν μέχρι πρόσφατα ότι με τον εθνικιστή ηγέτη της Τουρκίας θα έλυνε το Κυπριακό!

  • Όσον αφορά τον κ. Κυπριανού, δεν έχει καταλάβει ο άνθρωπος ότι η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη Σοβιετική Ένωση του Λεονίντ Μπρέζνιεφ.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι ένας δεξιός, συντηρητικός και εθνικιστής πολιτικός, ο οποίος συγχαίνεται κυριολεκτικά τον κομμουνισμό, που πρεσβεύει το ΑΚΕΛ, το πάλαι ποτέ «κομμουνιστικό» κόμμα της Κύπρου. Είναι από τις περιπτώσεις που εντάσσεται στην …κατηγορία: αυτοί έχουν “τρικυμία στο μυαλό”.

Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω δεδομένα, ήταν μεν απολαυστικός ο σικέ καυγάς των δύο εραστών της Διζωνικής, αλλά την ίδια στιγμή έδειξε και την τραγικότητα και αναποτελεσματικότητα του πολιτικού προσωπικού της Κύπρου…

Τι φταίει η καημένη η Κύπρος; Τι φταίει…

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της. Επίσης απαγορεύεται δια νόμου η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας.

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Όλοι στη Νέα Υόρκη, αλλά χωρίς εξελίξεις: Να μας πουν επιτέλους τι λύση θέλουν στην Κύπρο

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΟΥΜΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: