Κυπριακό και διμερείς σχέσεις στο “μενού” της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Λε Ντριάν




Το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Γαλλίας – Κύπρου, ευρωπαϊκά θέματα και η κατάσταση στην περιοχή θα συζητηθούν κατά τις συνομιλίες των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου και Γαλλίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, την Παρασκευή, στη Λευκωσία, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της γαλλικής πρεσβείας στην Κύπρο.

Οπως αναφέρεται, κατά την επίσκεψή του ο κ. Λε Ντριάν θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον κ. Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Λε Ντριάν θα δώσουν, μετά τη συνάντησή τους, κοινή διάσκεψη Τύπου. “Στη συνέχεια, ο Γάλλος Υπουργός θα επισκεφθεί στη νεκρή ζώνη τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων και ακολούθως στην έδρα της UNFICYP θα συναντήσει τους αντιπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών”, προστίθεται.

“Θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του απονέμοντας τα διάσημα του Αξιωματικού του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής στον κύριο Ιωάννη Κασουλίδη, τέως Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας”, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην οικία του Πρέσβη της Γαλλίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
05/09/2018 13:15

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: