Κόντρα Καμμένου με Κικίλια και Δημοσχάκη, για ερώτηση σχετικά με τα αναδρομικά των στελεχών Ε.Δ.




Επίκαιρη ερώτηση για την επιστροφή των οφειλόμενων αναδρομικών σε εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπέβαλλαν στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, οι τομεάρχες Εθνικής Άμυνας Βασίλης Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Έβρου, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης για τη φημολογούμενη πρόθεση της κυβέρνησης να υλοποιήσει την απόφασης του ΣτΕ και να χορηγήσει τα οφειλόμενα αναδρομικά στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«H επικοινωνιακή εκμετάλλευση και η πολιτική κοροϊδία των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το θέμα υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και την χορήγηση των οφειλομένων αναδρομικών, πρέπει άμεσα να σταματήσει.

Ζητάμε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, να δεσμευτεί άμεσα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και χορήγησης των αναδρομικών, που να περιλαμβάνει τον ακριβή μήνα έναρξης, τις μηνιαίες δόσεις και την πηγή χρηματοδότησης».

Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Άμυνας απαντά:

“Οι «σφαγείς» του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουγού και της Κυβέρνησης για την δικαίωση των φρουρών της Εθνικής Κυριαρχίας και ασφάλειας. ΞΕΔΙΑΝΤΟΠΟΙ”

Μπελχαρά(ς) ευαγγέλια στο Πολεμικό Ναυτικό; Τι κομίζει εις Αθήνας ο Γάλλος ΥΠΕΞ, Le Drian

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: