Ηγέτης στην αγορά factoring για 10η χρονιά η Eurobank: Ανοδικά και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα




Η Eurobank Factors διατήρησε για 10η διαδοχική χρονιά την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring.

Κατέχοντας μερίδιο αγοράς 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank Factors αυξήθηκε κατά 3% το 2017 και διαμορφώθηκε στα €4,49 δισ. Ανοδικά κινήθηκαν και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα της εταιρείας, που διαμορφώθηκαν σε €611,1 εκ.

Η Eurobank Factors πρωτοπορεί και κατέχει ηγετική θέση και στην παροχή υπηρεσιών Reverse Factoring (Suppliers’ Financing), με περισσότερες από 1.000 συνεργασίες με προμηθευτές μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η πελατοκεντρική προσέγγιση και η αναζήτηση καινοτόμων, αξιόπιστων λύσεων κατοχυρώνουν την ηγετική θέση της Eurobank Factors στην εγχώρια αγορά factoring.

Συγχρόνως η εταιρεία αναγνωρίζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και στο εξωτερικό, με πολύ σημαντικές διακρίσεις για τις υπηρεσίες που παρέχει στο διεθνές factoring. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει βραβευθεί τρεις φορές σε παγκόσμιο επίπεδο από τη Factors Chain International (2 πρώτα βραβεία και 1 τρίτο βραβείο), ενώ παραμένει συστηματικά στην πρώτη δεκάδα της συνολικής κατάταξης μεταξύ των 400 μελών της ένωσης σε 90 χώρες, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικό επίτευγμα δεδομένου του ισχυρού διεθνούς ανταγωνισμού στον κλάδο

πηγή: Eurobank
10/09/2018 16:01

Οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της Folli Follie συνολικού ύψους άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: