Η τρέλα δεν πάει στα βουνά: Ο Ντεπαρντιέ μετά τη ρωσική θέλει και την τουρκική υπηκοότητα!




Ο Γάλλος ηθοποιός  Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος έχει ρωσική υπηκοότητα από τον Ιανουάριο του 2013, δήλωσε ότι επιθυμεί επίσης να αποκτήσει την τουρκική υπηκοότητα.

Ο Ντεπαρντιέ είπε ότι έχει επίσης την αλγερινή υπηκοότητα και θέλει να είναι Τούρκος πολίτης, απαντώντας σε ερωτήσεις της αριστερής εφημερίδας Aydınlık στην Πιονγκγιάνγκ, όπου παραβρέθηκε για τους εορτασμούς της 70ης επετείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ).

Ο Ντεπαρντιέ δήλωσε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία τον Οκτώβριο του 2018 και θέλει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογαν γράφει η  Aydınlık.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χορήγησε την ιθαγένεια στον Ζεράρ Ντεπαρτνιέ πριν από 5 χρόνια. Η απόφαση του διεθνούς φήμης  Γάλου ηθοποιού να εγκαταλείψει την πατρίδα του για να αποφύγει την φορολογία, προκάλεσε σάλο και αρκετοί τον κατηγόρησαν για εθνική προδοσία.

Η Ρωσία έχει ένα επίπεδο φόρου εισοδήματος ίσο με 13 τοις εκατό, σε σύγκριση με το 75 τοις εκατό σε εισόδημα πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ (1,32 εκατομμύρια δολάρια) που ο πρώην πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θέλησε να επιβάλει στη Γαλλία.

Ο Γάλλος ηθοποιός αναμένεται να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πιονγκγιάνγκ.

Πούτιν και Ερντογάν στο Σότσι για να λύσουν τα “θέματα” τους: Τούρκοι έξω από το Ιντλίμπ;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: