Φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού




Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης

Η “μάχη” ξεκίνησε με τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάρίας Σπυράκη, η οποία τόνισε πως τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αλλά και στη συνέντευξη Τύπου αποτελούν το “κύκνειο άσμα” της προσπάθειάς του να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους πολίτες.

Το μέγαρο Μαξίμου δεν άργησε να απαντήσει και με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για “έκδηλο πανικό” της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση κατηγορεί μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως αποφεύγει να μιλήσει για τη δέσμη μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και προτιμά να του επιτίθεται χωρίς επιχειρήματα.

Η Πειραιώς έσπευσε να απαντήσει και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο τιτλοφορείται «Απάντηση στο σημερινό πρωθυπουργό από τον Α. Τσίπρα». Στο βίντεο υπάρχει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση και λέει τα εξής: «Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μια φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει κανείς. Το μόνο απ’όλα όσα λέει που είναι αλήθεια είναι ότι επιθυμεί να εξαπατήσει το χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: