Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στην Λαμία: Έντονο ενδιαφέρον για την τοπική αγορά




«Η Στερεά Ελλάδα πηγαίνει μπροστά και διεκδικεί τη θέση που της αξίζει στις ευρωπαϊκές αγορές» δηλώνει ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρεσβευτή της Γερμανίας Γενς Πλέτνερ, ο οποίος σήμερα και αύριο επισκέπτεται τη Φθιώτιδα και συζητά με τους φορείς για την προώθηση θεμάτων τα οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του περιφερειάρχη με τον Γερμανό πρέσβη ήταν παρόντες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, των αγροτικών συνεταιρισμών αλλά και των επαγγελματιών του τουρισμού και τέθηκαν θέματα συνεργασίας. Όπως σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης στις δηλώσεις του «θέσαμε τις βάσεις για τη συνεργασία μας στην προώθηση του τουρισμού, της αγροδιατροφής και για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών».

Ο κ. Πλέτνερ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Γερμανού πρεσβευτή έρχεται να κορυφώσει μια συνεργασία που ξεκίνησε από μια διήμερη συνάντηση που είχε οργανωθεί στη Λαμία από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, όπου αναζητήθηκαν τομείς αμοιβαίας συνεργασίας.

Αύριο το πρωί, ο Γερμανός πρεσβευτής αναμένεται να επισκεφθεί τη μαρτυρική Υπάτη και να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

04/09/2018 16:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή Γ. Παλαμιώτη
Λαμία, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: