Ένας κόσμος γεμάτος…τζην: Πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Νέα Υόρκη το Denim Days Festival




Η Νέα Υόρκη φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά το διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στα τζιν – Denim Days Festival στις 22-23 Σεπτεμβρίου.

Στο Μητροπολιτικό Περίπτερο στο Τσέλσι διοργανώθηκαν εργαστήρια βαφής indigo, παρουσιάσεις δημιουργιών νέων σχεδιαστών denim, καθώς και κλασικών brand, vintage denim market, πάρτι και DJ – όλα προσανατολισμένα στη βιωσιμότητα της μόδας.

Στην εκδήλωση που συνέδεσε τους λάτρεις με τους δημιουργούς του τζιν ειδική προσκεκλημένη ήταν η τραγουδίστρια της κάντρι και ιδιοκτήτρια της vintage μπουτίκ High Class Hillbilly, Νίκι Λέιν.

«Με μεγάλη ευχαρίστηση επιστρέφουμε στις Denim Days της Νέας Υόρκης ως χορηγοί» δήλωσε η Τρίσια Κάρεϊ, διευθύντρια παγκόσμιας ανάπτυξης του brand TENCEL

Το τζιν TENCEL Denim είναι προϊόν της φύσης, φτιάχνεται από lyocell βιώσιμη ίνα από ξύλο, αποκλειστικά από δάση στα οποία γίνεται διαχείριση ώστε να παραμένουν βιώσιμα.

«Το TENCEL ™ [lyocell] δεν είναι μόνο μια όμορφη ίνα που δημιουργεί απίστευτα denim, είναι μια από τις σημαντικότερες ίνες στη βιομηχανία τζιν και συμβάλλει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής ευθύνης του κλάδου» δήλωσε ο Άντριου Όλαντ ένας από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη.

Το Φεστιβάλ Denim Days ξεκίνησε από το Άμστερνταμ και πλέον διοργανώνεται σε Νέα Υόρκη και Νάσβιλ.

24/09/2018 11:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: