Εφ’όλης της ύλης για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο, η συνάντηση Κοτζιά με Χριστοδουλίδη

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς (Α) συνομιλεί με τον ομόλογό του της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη (Δ) κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο υπουργείο Εξωτερικών, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η συνάντηση διήρκεσε δύο ώρες. Οι δύο υπουργοί δεν προέβησαν σε δηλώσεις αλλά σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Ν. Κοτζιάς ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλίδη για τις πρόσφατες συναντήσεις του αφενός με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Σμύρνη και αφετέρου για τη χθεσινή του συνάντηση με την ειδική απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές κύριο αντικείμενο της συνάντησής τους αποτέλεσε ο συντονισμός για την προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας.

Αύριο το πρωί οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα αναχωρήσουν μαζί από την Αθήνα για το Ισραήλ καθώς είναι προγραμματισμένη η κοινή τους συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Μπενιαμίν Νετανιάχου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
12/09/2018 20:26

Αποχωρεί η ΝΔ από το Συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής: “Ο Κοτζιάς αρνείται να συζητήσει για τα εθνικά θέματα”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal