Δεν πάει Πεκίνο και Σανγκάη ο Ναδάλ: Τραυματισμός και αποκατάσταση τον κράτησαν εκτός




Χωρίς τον Ράφαελ Ναδάλ θα διεξαχθούν τα τουρνουά του Πεκίνου και της Σανγκάης.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στις εν λόγω διοργανώσεις, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θέλει να επιβαρύνει την κατάστασή του. Πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Πεκίνο και είχε φτάσει έως τον τελικό στην Σανγκάη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όπως γνωρίζετε, εγκατέλειψα τον αγώνα μου με τον Ντελ Πότρο λόγω τραυματισμού στα ημιτελικά του Αμερικανικού όπεν. Την περασμένη Δευτέρα ήμουν στην Βαρκελώνη, περιμένοντας τους γιατρούς να μου πουν τι ακριβώς έχει το γόνατό μου. Οι ενοχλήσεις αυτές δεν είναι καινούριες και αποφασίσαμε μαζί με την προπονητική ομάδα μου, αλλά και το ιατρικό επιτελείο, να μην αγωνιστούμε στο φετινό ασιατικό τουρ, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατό μου.

Ζητώ συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να είμαι δίπλα στους οπαδούς μου στην Κίνα, γιατί είναι τόσοι πολλοί. Ζητώ συγγνώμη επίσης από τους διοργανωτές των τουρνουά σε Πεκίνο και Σανγκάη, που πάντοτε πρόσεχαν εμένα και την ομάδα μου».

Πάντως, η απόφασή αυτή του Ναδάλ θέτει εν μέρει σε κίνδυνο την κατάταξή του στην κορυφή του ανδρικού τένις, όχι από τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο νο 3, όμως θα πρέπει ο Σέρβος να κατακτήσει τα τρόπαια έως το τέλος της σεζόν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ – Ρόιτερς
19/09/2018 18:03

«Καταραμένος» ο ημιμαραθώνιος στο Μεντεγίν της Κολομβίας, με ένα νεκρό και ένα τραυματία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: