Αιφνιδιασμός στον ΠΑΟΚ για το βαρύ πρόστιμο της Super League: Θα ασκήσει έφεση




Με πρόστιμα ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι έτσι συνεχίζεται. Όμως, αυτό το τελευταίο των 73.500 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή αιφνιδίασε τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» που διερωτώνται τι θα συμβεί στην συνέχεια και για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας επέβαλε στον «Δικέφαλο» πρόστιμο ύψους 73.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 60.000 αφορούν τους πυρσούς που άναψαν οι φίλοι της ομάδας, κατά την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ της τελευταίας αγωνιστικής.

Από τον «Δικέφαλο» θεωρούν το πρόστιμο εκτός λογικής, αν αναλογιστεί κανείς ότι το αντίστοιχο από την UEFA για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα ήταν μόλις 5.000 ευρώ. Έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ασκήσει έφεση, ούτως ώστε να μειωθεί η παραπάνω ποινή.

Ο ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό επίπεδο, μπήκε από σήμερα στο πρόγραμμα προετοιμασίας και ένα πρόβλημα τραυματισμού απασχολεί τον Ροζβάν Λουτσέσκου. Αυτό αφορά τον Ελ Καντουρί, που αποχώρησε από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αρη και αναμένεται το πόρισμα των γιατρών. Υπάρχει βεβαίως και η εκκρεμότητα που αφορά τον Αμρ Ουάρντα, που είναι σε σιωπηρή τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα και πιθανολογείται πως θα μείνει εκτός ομάδας και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, εκτός και αν δείξει έμπρακτη μεταμέλεια.

27/09/2018 17:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: