Βέργο και Καμπετσή απέκτησε ο Παναθηναϊκός: Οι δύο επιθετικοί υπέγραψαν τριετή συμβόλαια




Δύο μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναικός. Απέκτησε τους επιθετικούς Νίκο Βέργο και Αργύρη Καμπετσή, οι οποίοι υπέγραψαν τριετή συμβόλαια συνεργασία με τους «πράσινους. Ο 22χρονος Βέργος ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες του Κιλκίς και σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Το 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Έλτσε, ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πέρυσι ξεκίνησε ως δανεικός στην ουγγρική Βάσας προτού τον Ιανουάριο επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω», είπε ο Βέργος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 19χρονος Καμπετσής ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΚ αλλά γρήγορα μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Διεθνής στις μικρές εθνικές, ο νεαρός επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού αλλά τελικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που τον κέρδισε. Τελικώς το καλοκαίρι του 2018 έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μέσα από τις προπονήσεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Καμπετσής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

22/08/2018 21:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: