Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ




Σειρά παρεμβάσεων διοργανώνουν η ΓΣΕΕ από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Συγκεκριμένα:

α) Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

β) Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, με θέμα: «Ελληνική Οικονομία, μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

γ) Στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, με θέμα: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις και η Αγορά Εργασίας», το οποίο θα περιλαμβάνει παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «τις αναπτυξιακές προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «την παρουσίαση δεικτών εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα».

δ) Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων, εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση, αφίσες, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

29/08/2018 11:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: