Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, λέει ο Τσιτσιπάς (βίντεο)




«Αν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση». Τάδε έφη, Στέφανος Τσιτσιπας.

Ο Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά την επική νίκη, με ανατροπή, επί του Γερμανού Ζβέρεφ, είπε ότι ζει ένα όνειρο και ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

«Κυριολεκτικά, ζω το όνειρο. Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα, στο Τορόντο, έχω άλλη μια εδώ. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον». ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα της ανατροπής στο δεύτερο σετ απέναντι στο Νο-3 της παγκόσμιας κατάταξης είπε:

«Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα. Απλά έγινε. Έκανα τα πράγματα που έπρεπε και έπαιξα με τον σωστό τρόπο εκείνη τη στιγμή και κατάφερα να κάνω το break και να μείνω στον αγώνα. Είχε να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με τις σωστές επιλογές σε εκείνο το συγκεκριμένο γκέιμ.”

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του, τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον είπε ότι «είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης. Έπαιξε στον τελικό του US Open πέρσι και είμαι σίγουρος πως είναι πολύ πιο επικίνδυνος σε αυτή την επιφάνεια απ’ ότι στο χώμα. Πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτόν τον αγώνα. Έχει μεγάλο σερβίς, θα είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να βρω τον κατάλληλο τρόπο, να αναμείξω τα πράγματα λίγο και να τον μπερδέψω».

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ από την πλευρά του δεν μπορούσε να… χωνέψει την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά κι έτσι κατά την προσφιλή του τακτική, μπήκε σε διαδικασία να μειώσει τον αντίπαλό του!

Κατά την προσφιλή του τακτική, μπήκε σε διαδικασία να μειώσει τον αντίπαλό του!

«Δεν νομίζω ότι έπαιξε καλά. Νομίζω ότι ο αγώνας ήταν απολύτως αξιολύπητος σε όλα τα επίπεδα», είπε το Νο-3 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας (σ.σ. στα ΜΜΕ). Σήμερα ήταν ένας απόλυτος παθητικός αγώνας που δεν νομίζω ότι έπαιξε καλά», κατέληξε ο 21χρονος τενίστας, ο αγωνιστικός εγωϊσμός του οποίου δέχθηκε χθες (10/8) σοβαρό πλήγμα.

Ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, όταν έφτασε μία… ανάσα από τη νίκη, όμως τελικά γνώρισε την ήττα στο τρίτο σετ από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Νίκησε πάλι ο Τσιτσιπάς: Νέο “θύμα” ο Γερμανός Ζβέρεφ, νέος αντίπαλος ο Κέβιν Άντερσον

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: