Τα νέα υλικά των ελικοπτέρων Kiowa επιθεώρησε ο αρχηγός ΓΕΣ, στον Άγιο Στέφανο Αττικής

File Photo: Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και εικονίζει στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Δ΄ Μοίρας Καταδρομών (Δ΄ΜΚ/Δ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ,STR
Την 651 αποθήκη βάσεως Υλικού Πολέμου στον ‘Αγιο Στέφανο Αττικής, όπου μεταξύ άλλων έχουν τοποθετηθεί τα παραληφθέντα μέχρι στιγμής υλικά και ανταλλακτικά των ελικοπτέρων Kiowa, που θα ενισχύσουν τη δύναμη της Αεροπορίας Στρατού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με στελέχη και μόνιμους υπαλλήλους. Συνεχάρη δε, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, για την ανάπτυξη της σύγχρονης πληροφοριακής βάσης δεδομένων και της εγκατάστασης σύγχρονου συστήματος μηχανογράφησης των διαχειριζόμενων υλικών του στρατού ξηράς.

Η 651 ΑΒΥΠ αποτελεί σχηματισμό Διοικητικής Μέριμνας που κατέχει κοµβικό ρόλο στην αλυσίδα ανεφοδιασμού του στρατού ξηράς, με αποστολή τον προγραμματισμό και υποστήριξη των μονάδων µε υλικά όλων των κλάσεων, πλην των πυρομαχικών.

08/08/2018 20:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal