Συνάντηση Αλαφούζου και Πιεγκμπονσάντ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού




Στην τελική ευθεία δείχνει πως έχει μπει η υπόθεση της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ, το πρωί της Παρασκευής (31/08), ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, συναντήθηκαν το βράδυ της ίδιας ημέρας με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο τελευταίος είχε αλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του, ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως εμπόδιο και να μπουν οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη των «πρασίνων», ωστόσο, δεν θα ακολουθήσει κάποια κοινή ανακοίνωση, όπως είχε διαρρεύσει νωρίτερα ότι επρόκειτο να γίνει. Προφανώς υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που παραμένουν άλυτες, κυρίως νομικής φύσεως και οι οποίες θα εξεταστούν από τους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών.

Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου (1/09) κι εκτός απρόοπτου κι αφού έχουν τακτοποιηθεί όλα τα ζητήματα θα ακολουθήσει η διαδικασία των υπογραφών.

Είναι πάρα πολύ πιθανό ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Πιεγκμπονσάντ να κάνει δηλώσεις στον Τύπο.

31/08/2018 22:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: