Στο Προεδρικό απόψε ο Χαμπιαούρης: Εξετάζεται σοβαρά η πρόταση Αβέρωφ για διάλογο




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει απόψε στο Προεδρικό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, στην παρουσία στενών συνεργατών, ώστε να δοθεί μια συγκροτημένη απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για τα ζητήματα της παιδείας.

Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Υπουργός Παιδείας, τοποθετήθηκαν αυθορμήτως θετικά όταν ρωτήθηκαν σχετικά με την πρόταση Αβέρωφ. «Κατ’ αρχάς αντιμετωπίσαμε θετικά την πρόταση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και επεξεργαζόμαστε μια συνολική απάντηση-τοποθέτηση» στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία θα δοθεί αργότερα σήμερα, είπε ο κ. Προδρόμου.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη το πρωί της Τετάρτης, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμούς Αβέρωφ Νεοφύτου απηύθυνε έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για επαναφορά της πρότασης της 23ης Αυγούστου και για αναστολή όλων των μέτρων από πλευράς εκπαιδευτικών οργανώσεων, ώστε να δοθεί χρόνος για διάλογο μέχρι το τέλος του έτους.

ΚΥΠΕ – Αντώνης Γκιλδάκης
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
29/08/2018 18:06

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: