Στην Ζάκυνθο ο Κοντονής μετά τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών και τις συλλήψεις




Επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, μία ημέρα μετά την ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί στη περιοχή του Λαγανά, πραγματοποίησε ο υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του νησιού, Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Ζακύνθου, Τριαντάφυλλο Πανούργιο, και ενημερώθηκε για σοβαρά ζητήματα της υπηρεσίας που είναι σε εξέλιξη, αλλά και για την αστυνομική ενίσχυση που είχε το τμήμα της Ζακύνθου το φετινό καλοκαίρι. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Ζακύνθου, την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, την αποτελεσματικότητα τους, το έχουν καταλάβει οι πάντες».

Ακολούθως, ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στη Ζάκυνθο, λέγοντας ότι «ιδίως φέτος το καλοκαίρι, υπήρχε ενίσχυση με άντρες ειδικών υπηρεσιών, οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αυτά τα ζητήματα, θα συνεχιστεί αμείωτο και το επόμενο χρονικό διάστημα» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
23/08/2018 21:00

Στα χέρια των αρχών οι δράστες της επίθεσης σε αστυνομικούς στον Λαγανά: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: