Στη ΓΑΔΑ τρεις αλλοδαποί που θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία στου Φιλοπάππου




Τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν αργά το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνονται καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο. Ο τρίτος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Και οι τρεις προσαχθέντες απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.

Κατά πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί πιστεύεται πως είναι μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος:

Οι δύο Πακιστανοί, μαζί με τον Ιρακινό που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, είχαν δημιουργήσει μία άγρια συμμορία και επιτίθονταν σε τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης για να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην τσάντα, από πληροφορίες που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν, αλλά και από κλήσεις κινητών τηλεφώνων που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν.

Οι δύο Πακιστανοί, όπως είπαν, λόγω της μεγάλη δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση προσπάθησαν να διαφύγουν από τη χώρα, κινούμενοι αρχικά στη Βοιωτία και τη Θήβα, και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, προτού φτάσουν στην Ειδομένη.

Κατέθεσε στην αστυνομία η φίλη του 25χρονου που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου: Σκιές στην υπόθεση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: