«Σφραγίζει», το Σάββατο, την πρόκριση η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών έναντι της Ουκρανίας




Η Εθνική Γυναικών θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου την Ουκρανία, για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το βράδυ του Σαββάτου (25/8, 20:30). Η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας ολοκληρώθηκε, με μοναδικό πρόβλημα για τον Γκιγιέρμο Ναράνχο τις ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο η Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή της είναι αμφίβολη.

Στον εκτός έδρας αγώνα της με την Ουκρανία η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών και θέλει να την επαναλάβει, για να πετύχει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και να «σφραγίσει» την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Τη 14άδα της Εθνικής συνθέτουν οι: Στέλλα Χριστοδούλου, Όλγα Βεργίδου (πασαδόροι), Όλγα Στράντζαλη, Ευαγγελία Μερτέκη, Εύα Χαντάβα, Παναγιώτα Διώτη, Σία Τοτσίδου (ακραίες), Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρικές), Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου (διαγώνιες), Μαριαλένα Αρτακιανού, Ηλιάνα Ιακωβίδου (λίμπερο).

Χατζηευστρατιάδου, Ιακωβίδου: «Ανυπόμονες για την πρόκριση» (video)

24/08/2018 19:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: