Πρώτο το Έψιλον στην κάλυψη της επιστροφής των στρατιωτικών: Κέρδισε τον Σκάι




Εξαιρετικά τα πήγε το κανάλι Έψιλον, του Ιβάν Σαββίδη, κατά την έκτακτη κάλυψη της επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που απελευθερώθηκαν με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν, από τις τουρκικές φυλακές.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανέλαβε επίσημα η νέα κατάσταση, υπό τον διευθυντή Δημήτρη Μιχαλέλη, το κανάλι στάθηκε επάξια απέναντι στην ΕΡΤ και τον ΣΚΑΙ, που έχουν παράδοση στα δημοσιογραφικά γεγονότα, και κυριαρχούν στην κάλυψη έκτακτων θεμάτων, μετά το κλείσιμο του MEGA.

Στο διάστημα από τις 3 μέχρι τις 4 το πρωί, το κανάλι του Σαββίδη κέρδισε άνετα το κανάλι του κ. Αλαφούζου, το οποίο με τη στροφή σε εκπομπές που επιβάλλει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, αρχίζει να αδυνατίζει στον ενημερωτικό τομέα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτο το μεγάλο κενό του Mega.

Ο κ. Μιχαλέλης βρίσκεται στο στάδιο ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα του Έψιλον και αναζητεί τους καλύτερους από το δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μιλήσει με διευθυντικά στελέχη και δημοσιογράφους του Mega, οι οποίοι παραμένουν άνεργοι μετά το κλείσιμο του καναλιού από τους μετόχους του.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: